Liefdevol en volwaardig afscheid kunnen nemen? Ook in deze Corona tijd?

Ja, daarom Rondom Leven & Dood

Leven en dood horen bij elkaar, alles rondom leven en dood is belangrijk.Verwacht of onverwacht, als een dierbare overlijdt, blijven we ontredderd achter. Er moet van alles geregeld worden. Het is dan fijn om een beroep te kunnen doen op een uitvaartverzorger die de situatie aanvoelt, vertrouwen wekt, structuur aanbrengt, buiten kaders kan denken maar ook weet welke tradities er zijn.


Hoe onderscheidt deze uitvaartbegeleider zich van de anderen?

  • De laatste les voor elke stagiair; regel en begeleid elke uitvaart alsof het om je eigen moeder gaat, dan pas is het goed genoeg.
  • We checken alles dubbel, als u bijvoorbeeld bij uw huisbloemist de bloemen bestelt, bellen wij voor de uitvaart deze bloemist om zeker te weten dat alles duidelijk is en de gewenste bloemen op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.
  • Onmogelijkheden zijn uitdagingen, ieder leven is uniek, ieder afscheid mag dat ook zijn. Met elkaar bedenken we een memorabele uitvaart.
  • We kiezen onze partners en leveranciers heel zorgvuldig. Kwaliteit, beleving en prijs moeten in orde zijn. Qua kosten wilt u uiteraard weten waar u aan toe bent. U betaalt ons voor onze dienstverlening, inzet en service. Bij de eindfactuur krijgt u desgewenst een scan van de door ons ontvangen en betaalde facturen van derden. Simpel en helder.
  • Rondom Leven & Dood is gespecialiseerd in het in eigen huis opbaren van overledenen en werkt vanuit Breukelen door heel het land.